2011. augusztus 31., szerda

Bioclinic koncentrált lifting-hatású nappali krém - Jelenlegi ára: 2 649 Ft

Bioclinic koncentrált lifting-hatás nappali krém az Oriflame-től
Új, bontatlan! Az Oriflame vadonatúj terméke!
Koncentrált lifting-hatású nappali krém tiszta retinollal. 15-ös fényvédelme óvja a bőrt a nap káros sugaraival szemben. Szinte azonnal megemeli a megereszkedett bőrt. Rendszeres használatával hosszan tartó eredményt nyújt. 30  ml
A Bioclinic az Oriflame első gyógykozmetikai* termékcsaládja. Az esztétikai orvoslás által inspirált, forradalmian új márka lehetővé teszi a precíz bőrápolást – hatékony, célzott megoldást nyújt speciális, gyulladásos eredetű bőrproblémákra. *A gyógykozmetikai készítmények elmossák az éles határvonalat a kozmetikai és a gyógyszeripari termékek között, és célzott megoldásokat kínálva kezelnek speciális bőrproblémákat.
A kutatások azt mutatják, hogy a különböző bőrproblémák, mint például a megereszkedett bőr, az akne és a sötét foltok leggyakoribb oka a krónikus gyulladás.
A Bioclinic innovatív termékei sejtszinten hatnak, és azáltal nyugtatják a gyulladt bőrt, hogy megerősítik annak védekezőképességét.
- Csökkenti a bőr sérüléseinek nyomait
- Elősegíti a természetes kollagén-termelődést
- Védi a bőrt a szabadgyököktől
 
Eredeti ára: 5499 Ft
Most akciós áron (kevesebb, mint fél áron! ) a Tiéd lehet!
Nézd meg a többi termékemet is, postaköltséget spórolhatsz! Legtöbb termékem akciós áron vásárolhatod meg!
Természetesen postázok is, postaköltséget azért nem írok, mert az összege attól függ, mennyi terméket vásárolsz. (a Magyar Posta díjszabása szerinti levél- vagy csomagküldemény, vagy postakész boríték díja. )


Jelenlegi ára: 2 649 Ft

Az aukció vége: 2011-09-11 08:10
. Bioclinic koncentrált lifting-hatású nappali krém - Jelenlegi ára: 2 649 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése